Novosti u radu gradske uprave

Obavijest građanima stars

Grad Ploče je od Državnog odvjetništva Republike Hrvatske zaprimio dopis br: M-DO-69/2017 (odgovor na upit), u kojem se navodi:

Obilježen Dan državnosti stars

Jučer je u Pločama od strane gradskih vlasti i institucija obilježen Dan državnosti. Gradonačelnik Ploča, Mišo Krstičević i predsjednik Gradskog vijeća, Niko Orepić, sa svojim zamjenicima i suradnicima položili su vijence i zapalili svijeće na gradskom groblju kod centralnog križa i ispred spomenika braniteljima iz Domovinskog rata.

Grad Ploče i Udruga Radost potpisali Sporazum o partnerstvu u provođenju trogodišnjeg programa „Radost je u različitosti“ stars

Gradonačelnik Mišo Krstičević primio je 20. lipnja 2017. u svom uredu predstavnike Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Radost. Predsjednica udruge Nada Boras je u ime članova i djelatnika udruge čestitala gosp. Krstičeviću na izboru za gradonačelnika, poželjela puno uspjeha u radu, ukratko predstavila dosadašnji 17-godišnji rad Udruge Radosti i buduće aktivnosti usmjerene na zadovoljavanje potreba obitelji koje imaju za člana…

Svečano obilježen Dan grada Ploča

Ploče je proslavu Dana grada započelo svečanom svetom misom u crkvi Kraljice Neba i Zemlje u nedjelju, na sam blagdan zaštitnice župe, Kraljice Neba i Zemlje.